De totaal specialist voor Onderhoud/Renovatie Aanbouw en Nieuwbouw

contact

Over ons

All-Bouw is sinds 2002 een betrouwbare partner in de bouwsector. Het bedrijf heeft sinds dien veel mooie projecten en verbouwingen mogen verrichten en veel tevreden klanten mogen verblijden. Dit wordt gedaan met veel kennis, passie en enthousiasme en dat hopen zij ook over te brengen naar de klant.

All-Bouw is een VOF dat is opgericht door Ed Peters in 2002 samen met zijn vrouw Cilia, die zorg droeg voor de administratie. Zoons, Rob en Erik, mogen zich net als Ed ook een vennoot noemen. Samen met zijn drieën vormen zij All-Bouw, waar ze ontzettend trots op zijn.

 

Ed Peters: Na jarenlang gewerkt te hebben bij diverse aannemersbedrijven en een groot klantenbestand te hebben opgebouwd, heb ik in 2002 besloten om voor mezelf te beginnen. De eerste twee jaren ben ik als zzp’er aan het werk gegaan. Toen de werkzaamheden alsmaar toenamen, heb ik besloten om een erkend leerbedrijf/leermeester te worden. Dit heeft geresulteerd in het aannemen van mijn oudste zoon Rob om hem verder op te leiden in de onderhoud/renovatie. In 2008 ben ik toen samen met Rob de VOF begonnen. Mijn andere zoon Erik is er in 2012 bij gekomen en sindsdien regelen wij alles samen voor All-Bouw. Dit doe ik nog altijd met veel passie en plezier. Het is mooi om te zien hoe ik gestart ben met een personenauto en wij nu uitgegroeid zijn tot goedlopend bouwbedrijf met 5 man sterk.

 

Rob Peters: Nadat ik een tijd ervaring op heb gedaan “buiten de deur”, ben ik in 2005 bij mijn vader komen werken. In de begin jaren heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan op veel verschillende aspecten in de bouw. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik nu verantwoordelijk ben voor het klantencontact, de afspraken, de offertering en de planning. Het is ontzettend leuk om klanten te adviseren en van informatie te voorzien. Ik werk voor het grootste gedeelte van de week mee in de bouw, waar ik o.a. de werknemers aanstuur en ze voorzie van alle ins en outs over het desbetreffende project. De overige dagen ben ik te vinden op kantoor om de werkzaamheden te regelen. Het is elke dag weer genieten om dit familiebedrijf samen te mogen runnen.

 

Erik Peters: Ook ik heb eerst een tijd bij een ander bouwbedrijf werkervaring opgedaan, voordat ik in 2010 bij All-Bouw ben gaan werken. In 2012 ben ik in de VOF gestapt, een hele mooie opstap naar een veelbelovende toekomst. Ik heb mij in de afgelopen jaren weten te vormen tot een allround bouwvakker, die alle soorten werkzaamheden kan uitvoeren. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de voorraad en de bestellingen, maar ik wil me graag meer gaan verdiepen in het opnemen van werkzaamheden en het maken van offertes. Zo ga ik af en toe met Rob mee naar klanten om zo meer inzicht te krijgen in dat soort werkzaamheden. Het is elke dag weer een genot om met je vader, broer en de rest van de jongens verder te bouwen aan de toekomst van dit bedrijf.

Het team: Samen met de drie vennoten zijn Henri en Jimmy de vaste werknemers op de werkvloer. Ze zijn een heel hecht team, dat elke dag met ieder zijn eigen specialiteiten en enthousiasme voor de klanten klaarstaat. Cilia verzorgt al ruim 15 jaar de administratieve kant van All-Bouw. In samenwerking met een administratief- en belastingadvieskantoor uit de buurt zorgen ze ervoor dat er op boekhoudkundig gebied de zaken op orde zijn.

Met z’n allen dragen we zorg voor een goede toekomst van All-Bouw!