De totaal specialist voor Onderhoud/Renovatie Aanbouw en Nieuwbouw

contact

Badkamer verbouwen Lingewaard

Een badkamer verbouwen in Lingewaard? Dat vraagt om een professionele en ervaren aannemer uit de regio. All-Bouw helpt u bij het verbouwen en renoveren van iedere badkamer. Zijn uw kinderen net uit huis of wilt u al een tijdje de uitstraling van uw badkamer een nieuwe touch geven? Geen probleem! All-Bouw is een regionale partner uit de regio die u graag helpt bij het vervaardigen van een nieuwe en unieke badkamer. Heeft u al een plan of wilt u graag advies over de mogelijkheden? Dan kunt u eveneens bij All-Bouw terecht.

Badkamer verbouwen in Lingewaard met behulp van diverse oplossingen

Gaat u de badkamer in uw woning in Lingewaard compleet verbouwen of subtiel renoveren? Uw badkamer verdient speciale aandacht. Sinds 2002 werkt All-Bouw in een hecht team waar de kwaliteit voorop staat. De badkamer is één van de ruimtes in het huis waar veelvuldig verbouwingen of renovaties plaatsvinden. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaat om het sanitair of het opnieuw plaatsen van nieuwe tegels. Een vochtige ruimte als de badkamer kent diverse totaaloplossingen die bij All-Bouw bekend zijn. Wilt u uw badkamer ook voorzien van een moderne of eigenzinnige uitstraling? All-Bouw levert uw bouwproject op maat af.

Alles voor een complete verbouwing

Het verbouwen van een badkamer is grootschaliger dan je denkt, ook in Lingewaard. Bij een renovatie of verbouwing gaat het vaak niet alleen om het zetten van nieuwe tegeltjes of het vervangen van de vloer, maar er komt ook leidingwerk, elektra en timmerwerk bij kijken. Daarbij zijn ook voor oudere mensen diverse betrouwbare oplossingen denkbaar. Heeft u nog helemaal geen badkamer? All-Bouw kan u ook helpen met het plaatsen van een badkamer. Vraagt u daarom snel een vrijblijvende offerte aan over de mogelijkheden bij All-Bouw. Voor meer informatie bereikt u ons telefonisch op 0481-423344.

Contact

All-Bouw
Homoetstraat 6
6686 BM Doornenburg

T. 0481-423344
E. info@all-bouw.nl


* Deze velden zijn verplicht.
  • Home
  • Badkamer verbouwen Lingewaard